Sweden&Norway

SkansenDet välkända Skansen har varit med oss på Minicards sedan 2013 där kommande period blir deras femte i rad. Skansen blev en av de mest besökta centralmuseerna under 2014 med över 1 miljon besökare och har valt en enkel design där fokus ligger på deras logotyp samt profil som välkänt 'Open Air Museum'.

"- Vi är väldigt nöjda med att annonsera via Minicards. Minicards är den enda externa kanalen för tryck som vi satsar på."

Kommunikatör
Skansen

Hard Rock CAFEDenna stora ikon inom populärkultur har varit med oss på Minicards i Stockholm sedan 2013 och är nu inne på sitt femte år som annonsör hos oss. De har två kort som vi har tryckt och designat. Det första uppmärksammar deras 'Restaurang & Bar' där det erbjuds en 'Gratis Sundae/ Glass' i restaurangen vid inlämnande av kort. Det andra kortet gäller för 'Rock Shoppen' och ger 10 procents rabatt på valfri souvenir.

"- Minicards är det bästa vi har idag inom marknadsföring."

Sälj-och marknadsansvarig 
Hard Rock CAFE Stockholm

Ocean BusDen här spännande aktiviteten utförs både på land och vatten då turisten och besökaren kan åka på en tur runt Stockholm och dess sevärdheter. Ocean Bus har varit med oss på Minicards sedan april 2015 och deras Minicard innehåller ett välgjort kollage på framsidan samt en tydlig karta som märker ut rutten på baksidan.

"- Vi är mycket nöjda med beläggningen sedan vi beslutade att synas via Minicards konceptet."

VD
Ocean Bus

Carl Eldhs AteljémuseumCarl Eldhs Ateljémuseum bjuder på en underbar visning i historiska byggnader. Museet är fyllt med statyetter, skulpturer, porträttbyster av kända personer som avbildats av Carl Eldh under hans verksamma tid. Periodiska utställningar av etablerade samtidskonstnärer verksamma i Sverige pågår varje säsong som beskrivs med energi och insikt till konstens uttryck/ känsla.

2017 var första året som Carl Eldhs Ateljémuseum deltagit via Minicards och de har innan perioden tagit slut, tagit beslutet att förnya sitt deltagande in i 2018, som blir deras andra år i rad. Även deltagit 2019!

"- Besöksrekord 2017! Aldrig haft så många besökare."

Indentent
Carl Eldhs Ateljémuseum

Stockholm Pub CrawlEtt roligt sätt att utforska Stockholms nattliv. Här kan turister och besökare skaffa nya vänner och bekantskaper från hela världen. Tack vare avtal med Stockholms klubbar och barer sparar besökaren pengar genom bland annat fri entré. Stockholm Pub Crawl guidar besökaren genom 3 pubar och 1 nattklubb på en kväll för en oförglömlig upplevelse i Stockholms nattliv.

" - Minicards är den enda marknadsföring vi gör mot turister, och vi är mycket nöjda."

"- Bokat upp synlighet för hela 2018".


Ägare
Stockholm Pub Crawl

VasamuseetVasamuseet har varit med oss sedan 2013 och kortet ute i våra kortställ har en framsida som föreställer regalskeppet Vasa medans baksidan fokuserar på väganvisningar för att hitta till museet. Detta upplägg med en snygg framsida som representerar din verksamhet samt en baksida som innehåller en lättnavigerad karta är det vanligaste när det gäller Minicards och enkelt i sin helhet för få fler kunder till platsen.

"- Vi kommer använda Minicards en lång tid framöver för jag gillar verkligen konceptet."

Marknadsansvarig
Vasamuseet Stockholm

Moderna museetModerna museet har samarbetat med Minicards sedan 2013. Sommaren 2016 uppnåddes det högsta antalet besökare på 20 år, vilket var en ökning med 32,4 procent från tidigare år, där antalet besökare stadigt ökat under samarbetets gång. Museet är klara för vidare annonsering i 2018 och den nya designen ses till höger.

"- Vi är nöjda med servicen på Minicards och vill fortsätta vår annonsering under 2018."

Marknadsförare
Moderna museet

Lödöse museumDet här spännande arkeologiska museeet utanför Göteborg valde att gå med i Minicards under 2017 och har redan tecknat för medverkande under 2018.
Välkommen till platsen för en av Sveriges första och största medeltida städer.

Ökade antal besökare 2017 genom nya externa kommunikationskanaler.

Kommunikatör
Lödöse museum

SlottsskogsobservatorietSlottsskogsobservatoriet är vi stolt samarbetspartner till sedan 2015. Vid besök på observatoriet fick vi deltaga i en spännande astronomikväll där vi fick många frågor om universum besvarade av observatoriets personal. På framsidan ges lite kort information om när observatoriet grundades och lite bilder på hur det ser ut. På baksidan finns en karta samt mer information om verksamheten och dess öppettider.

”- Vi är supernöjda med Minicards och har mottagit betydligt fler utländska turister sedan vi gick med.”

"- Det har varit mycket intressant att följa hur antalet turister ökat bland våra besökare tack vare er!"


Föreståndare
Slottsskogsbservatoriet

GöteborgsoperanGöteborgsoperan har varit med oss sedan 2014 och i deras elfte kort - sedan starten av vårt samarbete - informeras det om 'Monstret i Labyrinten' som är ett klassiskt operastycke av komponerat av den brittiske kompositören Jonathan Dove. En opera med över 200 medverkande som inkluderar såväl amatörer som professionella sångare och orkestermusiker.

Med tanke på Operans fina läge inte långt från centrala Göteborg har det här kortet plockats frekvent och många besökare har kunnat se en äkta klassiker under sin vistelse till staden.

"- Det har hänt mycket på Operan under 2016 till 2018 och Minicards fortsätter dra in besökare till showerna då de alltid blir slutsålda."

Teaterchef
Göteborgsoperan

Göteborgs naturhistoriska museumGöteborgs naturhistoriska museum har varit annonsör hos Minicards sedan säsong 2014/2015 och är nu på sin  tredje period. Museet hade över 170'000 besökare i statistik från säsong 2014/2015 och är en populär aktivitet för hela familjen vid besök i Göteborgsregionen.

"- Bra jobbat med designen och tack för den fina statistiken."

Kommunikatör
Göteborgs naturhistoriska museum 

Sintra HantverksgruppenSintra drivs av konsthantverkare och startade 1984 och är väl etablerat bland dem som söker spännande konsthantverk. Du träffar alltid någon som är medlem till hantverksgruppen i butiken som gärna hjälper dig.
Det finns även ett galleri i anslutning till butiken, hit är du välkommen för att se intressanta utställningar med konsthantverk från hela landet. Första året 2017 har också förlängts in i 2018 där ny design väntas till sommarens månader. Deltar vidare 2019-2020.


"- Vi har sett en märkbar ökning sedan vi beslutade att synas via Minicards."

Medlem ur Hantverksgruppen
Sintra

LorensbergsteaternLorensbergsteatern har annonserat via Minicards sedan 2014 och är en välkänd teater i Göteborg. Under 2017 och 2018 har föreställningen "Macken" presenterats för besökare och turister i Göteborg.


"- Vi är mycket nöjda med synligheten under 2018, vi fortsätter under hösten!"

Teaterchef
Lorensbergsteatern

KronhusbodarnaDet gamla Kronhuset i Göteborg omgärdas av de så kallade Kronhusbodarna som under 1600-talet fungerade som lager för militärt material. Idag finner man här istället en rad olika verksamheter inom hantverk som: keramik, läder, glas m.m.

"- Det har fungerat bra att annonsera via Minicards, vi har fått många engelskspråkiga besökare."

Ordförande
Kronhusbodarnas företagsförening

Strömma Stockholm och Göteborg (13 kort)Strömma Kanalbolag AB har valt att synas via Minicards sedan 2012/2013. Idag har de synlighet med sju kort i Stockholmsregionen samt fem kort i Göteborg. De höga årliga plocknivårer som erhålls i samarbetet vägleder många tusentals besökare till spännande aktiviteter och rundturer som kommit att bli symboliska i dessa städer.

"- Vi är nöjda med spridningen som ni förser med inom Minicardskonceptet."

Marknadsansvarig
Strömma Kanalbolag AB

Historiska Museet (Kulturhistorisk Museum i Oslo, UIO)Kulturhistorisk Museum i Oslo har varit med som annonsör hos oss sedan 2013-2017 och har 2 kort ute på våra displayer. Det första kortet visar Historiska Museet och dess öppettider medans det andra kortet handlar om Vikinga Skips Huset (Museet) som visar vägbeskrivning till adressen ute på Bygdøy samt dess öppettider på kortets baksida.

"- Vi är nöjda med Minicards som levererar en bra produkt mot ett bra pris."

Seniorrådgivare utställnings-och publikationssektionen
Historiska museet Oslo

Vikingskipshuset (Kulturhistorisk Museum i Oslo, UIO)Som nämnts ovan tillhör det här museet Historiska museet i Oslo. Här kan turister och besökare se det bäst bevarade vikingaskeppet i världen.

"- Bra statistik som genererat bra med besökare genom vårt deltagande."

Seniorrådgivare utställnings-och publikationssektionen
Historiska museet Oslo

FrammuseetFrammuseet i Oslo har annonserat via oss sedan 2014 och är nu inne på sitt andra år. Museet är döpt efter ett polarutforskarskepp som var verksamt under sent 1800-tal fram till tidigt 1900-tal, detta kan även skådas inne på museet. Som kortets framsida säger så har Frammuseet blivit utnämnd till det bästa museet i Oslo.


"- Vi gillar Minicards och är nöjda med konceptet i helhet."

Direktör
Frammuseet

Norsk FolkemuseumNorsk folkemuseum har varit anslutna till Minicards sedan 2013 och har idag 2 kort (inom verksamheten) med oss som lyfter upp två olika museer. Det första kortet fokuserar på Norsk Folkemuseum med väganvisningar och öppettider på baksidan medans det andra kortet är för Norsk maritimt museum.


"- Jag har varit ute på hotell i Oslo och jag gillar verkligen hur ni sköter servicen och påfyllningen av kort."

Marknads-och sponsringsrådgivare
Norsk folkmuseum

Øvrevoll GaloppbaneØvrevoll Galoppbane har varit med oss sedan 2013-2017 och är en tävlingsbana som grundades 1932 för hästar cirka 15 minuter utanför Oslo. Framsidan visar deras logotyp och en bild som är tagen från en tävling medans baksidan innehåller väganvisningar samt tävlingsdatum för att enkelt kunna besöka platsen under sin resa.

"- Minicards designar snygga kort som fungerar bra för vår verksamhet."

Marknadschef
Øvrevoll Galoppbane

SkimuseetHolmenkollen skidmuseum har varit med oss på Minicards sedan 2012-2018. På Holmenkollen kan turister och besökare se en av världens mest kända backhoppningsarenor. 

"- Med snygg design fungerar Minicards ypperligt för att nå hotellgäster."

Driftansvarig kultur-och turistanläggningen
Holmenkollen skidmuseum

Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og designNasjonalmuseet i Oslo är nu inne på sitt fjärde år (2014-2017) med oss. På framsidan ser vi den klassiska målningen "skriet" av den norske konstnären Edvard Munch som var verksam under sent 1800-tal fram till mitten av 1900-talet. Skriet färdigställde han mellan 1893 och 1910 och finns som fyra olika målningar och en litografi. Edvard Munch anses idag vara en av de största konstnärerna inom så kallad tysk expressionism. Baksidan av detta Minicard ger en vägbeskrivning, lite allmän information samt öppettider och länk till deras hemsida.

"- Vi gillar Minicards och kommer därför att köra vidare med deras koncept en lång tid framöver."

Marknads-och eventansvarig
Nasjonalmuseet i Oslo

Hard Rock CAFEHard Rock CAFE i Oslo har varit med sedan 2013 och är precis som i Stockholm på sitt femte år med ovanstående kort där besökaren erbjuds en gratis gåva i souvenirbutiken vid inlämnande av detta Minicard.

"- Vi har mottagit många Minicards under året och vi har även haft turister som kommit hit med hjälp av appen."

Marknads-och säljkoordinator
Hard Rock CAFE Oslo

HL-Senteret (Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter)HL-Senteret har deltagit via Minicards sedan 2014 och erbjuder en unik upplevelse på Bygdøy i Oslo.
Utställningen man upplever på plats presenterar en omfattande representation av de norska judarnas öde under andra världskriget.

"- Vi har märkt ett allt ökande antal besökare till Bygdøy under 2017. Detta ser vi vara en stor del pga alla museum på Bygdøy som valt att synas via Minicards."

Kultur- og programansvarlig
HL-Senteret (Bygdøy, Oslo)

Kon-Tiki MuseetKon-Tiki museet som varit anslutna sedan 2013 ligger på Bygdøy, som är det museitätaste området i Oslo. Samtliga museer finner man idag via Minicards displayer. Framsidan förser med en bild av Thor Heyerdahls flotte som han använde för att segla från Sydamerika till Polynesien. Nedanför bilden har ett citat från Thor Heyerdahl inkluderats. Baksidan innehåller väganvisningar hur man tar sig till museet samt lite fakta om vad man kan se fram emot när man besöker det här museet på Bygdøy . 


"- Vi är mycket nöjda med vårt upplägg via Minicards."

Marknadschef
Kon-Tikimuseet i Oslo

Annonsera med Minicards

HEM   |   OM OSS   |   KORTHÅLLARE  |   REFERENSER  |   ANNONSERA  |   KONTAKT