Sweden&Norway

Historiska Museet (Kulturhistorisk Museum i Oslo, UIO)Kulturhistorisk Museum i Oslo har varit med som annonsör hos oss sedan 2013 och har 2 kort ute på våra displayer. Det första kortet visar Historiska Museet och dess öppettider medans det andra kortet handlar om Vikinga Skips Huset (Museet) som visar vägbeskrivning till adressen ute på Bygdøy samt dess öppettider på baksidan.

"- Vi är nöjda med Minicards som levererar en bra produkt mot ett bra pris."

Seniorrådgivare utställnings-och publikationssektionen
Historiska museet Oslo

Vikingskipshuset (Kulturhistorisk Museum i Oslo, UIO)Som nämnts ovan tillhör det här museet Historiska museet i Oslo. Här kan turister och besökare se det bäst bevarade vikingaskeppet i världen.

"- Bra statistik som genererat bra med besökare genom vårt deltagande."

Seniorrådgivare utställnings-och publikationssektionen
Historiska museet Oslo

FrammuseetFrammuseet i Oslo har annonserat via oss sedan 2014 och är nu inne på sitt andra år. Museet är döpt efter ett polarutforskarskepp som var verksamt under sent 1800-tal fram till tidigt 1900-tal, detta kan även skådas inne på museet. Som kortets framsida säger så har Frammuseet blivit utnämnd till det bästa museet i Oslo.

"- Vi gillar Minicards och är nöjda med konceptet i helhet."

Direktör

Frammuseet

Norsk FolkemuseumNorsk folkemuseum har varit anslutna till Minicards sedan 2013 och idag 2 kort (inom verksamheten) med oss som lyfter upp två olika museer. Det första kortet berättar om Norsk Maritim Museum samt väganvisningar medans det andra kortet fokuserar på Norsk Folkemuseum med öppettider och väganvisningar på baksidan.

"- Jag har varit ute på hotell i Oslo och jag gillar verkligen hur ni sköter servicen och påfyllningen av kort."

Marknads-och sponsringsrådgivare
Norska folkmuseet

Øvrevoll GaloppbaneØvrevoll Galoppbane har varit med oss sedan 2013 och är en tävlingsbana som grundades 1932 för hästar cirka 15 minuter utanför Oslo. Framsidan visar deras logotyp och en bild som är tagen från en tävling medans baksidan innehåller väganvisningar samt tävlingsdatum för att enkelt kunna besöka platsen under sin resa.

"- Minicards designar snygga kort som fungerar bra för vår verksamhet."

Marknadschef
Øvrevoll Galoppbane

SkimuseetSkimuseet har varit med oss på Minicards sedan 2012. På Holmenkollen kan turister och besökare se en av världen mest kända backhoppningsarenor. 

"- Med snygg design fungerar Minicards ypperligt för att nå hotellgäster."

Driftansvarig kultur-och turistanläggningen
Holmenkollen skidmuseum

Nasjonalmuseet for kunst, arkitektur og designNasjonalmuseet i Oslo är nu inne på sitt fjärde år med oss. På framsidan ser vi den klassiska målningen "skriet" av den norske konstnären Edvard Munch som var verksam under sent 1800-tal fram till mitten av 1900-talet. Skriet färdigställde han mellan 1893 och 1910 och finns som fyra olika målningar och en litografi. Edvard Munch anses idag vara en av de största konstnärerna inom så kallad tysk expressionism. Baksidan av detta Minicard ger en vägbeskrivning, lite allmän information samt öppettider och länk till deras hemsida.

"- Vi gillar Minicards och kommer därför att köra vidare med deras koncept en lång tid framöver."

Marknads-och eventansvarig
Nasjonalmuseet i Oslo

Hard Rock CAFEHard Rock CAFE i Oslo har varit med sedan 2013 och är precis som i Stockholm på sitt femte år med sitt Minicard där besökaren erbjuds en gratis gåva i souvenirbutiken vid inlämnande av detta Minicard.

"- Vi har mottagit många Minicards under året och vi har även haft turister som kommit hit med hjälp av appen."

Marknads-och säljkoordinator
Hard Rock CAFE Oslo

 

HL-Senteret (Senter for studier av Holocaust og livssynsminoriteter)HL-Senteret har deltagit via Minicards sedan 2014 och erbjuder en unik upplevelser på Bygdøy i Oslo.
Utställningen man upplever på plats presenterar en omfattande representation av de norska judarnas öde under andra världskriget.

"- Vi har märkt ett allt ökande antal besökare till Bygdøy under 2017. Detta ser vi vara en stor del pga alla museum på Bygdøy som valt att synas via Minicards."

Kultur- og programansvarlig
HL-Senteret (Bygdøy, Oslo)

Kon-Tiki MuseetKon-Tiki Museet som varit anslutna sedan 2013 ligger på Bygdøy, som är det museitätaste området i Oslo. Samtliga museer finner man idag via Minicards displayer. Framsidan förser med en bild av Thor Heyerdahls flotte som han använde för att segla från Sydamerika till Polynesien. Nedanför bilden har ett citat från Thor Heyerdahl inkluderats. Baksidan innehåller väganvisningar hur man tar sig till museet samt lite fakta om vad man kan se fram emot när man besöker det här museet. 

"- Vi är mycket nöjda med vårt upplägg via Minicards."

Marknadschef
Kon-Tikimuseet i Oslo

Annonsera med Minicards

HEM   |   OM OSS   |   KORTHÅLLARE  |   REFERENSER  |   ANNONSERA  |   KONTAKT