Sweden&Norway

Design

Framsidan på varje Minicard innehåller information om annonsörens verksamhet, kategori, logotyp, bilder och text. Baksidan innehåller kontaktinformation och en lättnavigerad karta för väganvisningar för att hitta till din verksamhet. Det kompakta formatet på Minicards möjliggör för turister att plocka på sig kort under sina resor och förvara dessa i plånbok eller väska, och sedan lämna in på plats för att nyttja eventuellt erbjudande eller rabatt. Vi råder alla annonsörer att ha en form av erbjudande då detta underlättar mätbarheten för hur många kort som har plockats.

Tryck

Vi trycker Minicards till våra kunder. Våra kunder behöver inte oroa sig för mängden kort eller lagring av dessa då vi sköter detta åt kunder. Vi har ett lager där vi lagrar alla Minicards och distribuerar ofta till alla städer vi är verksamma i.

Distribution

Våra distributionsteam fylller ofta på Minicards korthållare fyllda med turistinformation för turister och besökare i Stockholm, Oslo och Göteborg. Vi förser med snygga korthållare av högsta kvalitet (exempelvis plexiglas, handgjorda träramar etc.)

Vi distribuerar Minicards till över 200 anslutna hotell i Sverige och Norge. Vi har ett stort nätverk av distributionspunkter som förser annonsörer med stor synlighet som lyfter upp din verksamhet bland miljontals av turister och besökare. Våra distributionsteam är ständigt på vägarna och fyller på kort samt rengör korthållare så att det blir en behaglig upplevelse för turister att vistas vid Minicards korthållare.

Hållbarhet

Minicards har sedan starten 2001 arbetat för att lämna ett lågt Co2-avtryck inom hela paketeringen av vår produkt som levereras för er som slutkund. Redan från start gjordes aktiva val inom tryck; FSC-papper, återvinning av restmaterial, där Minicards arbetar aktivt med miljövänlighet och hållbarhets frågor löpande. Från 2019 > har vi lokalt valt att klimatkompenserar hela vår svenska/ norska verksamhet till 100%. Läs mer om vårt miljöarbete!

Annonsera med Minicards

HEM   |   OM OSS   |   KORTHÅLLARE  |   REFERENSER  |   ANNONSERA  |   KONTAKT