Sweden&Norway

Lödöse museumDet här spännande arkeologiska museeet utanför Göteborg valde att gå med i Minicards under 2017 och har redan tecknat för medverkande under 2018.
Välkommen till platsen för en av Sveriges första och största medeltida städer.

Ökade antal besökare 2017 genom nya externa kommunikationskanaler.

Kommunikatör
Lödöse museum

SlottsskogsobservatorietSlottsskogsobservatoriet är vi stolt samarbetspartner till sedan 2015. Vid besök på observatoriet fick vi deltaga i en spännande astronomikväll där vi fick många frågor om universum besvarade av observatoriets personal. På framsidan ges lite kort information om när observatoriet grundades och lite bilder på hur det ser ut. På baksidan finns en karta samt mer information om verksamheten och dess öppettider.

”- Vi är supernöjda med Minicards och har mottagit betydligt fler utländska turister sedan vi gick med.”

"- Det har varit mycket intressant att följa hur antalet turister ökat bland våra vesökare tack vare er!"

Föreståndare
Slottsskogsbservatoriet

Göteborgsoperan


Göteborgsoperan har varit med oss sedan 2014 och i deras elfte kort - sedan starten av vårt samarbete - informeras det om 'Monstret i Labyrinten' som är ett klassiskt operastycke komponerat av den brittiske kompositören Jonathan Dove. En opera med över 200 medverkande som inkluderar såväl amatörer som professionella sångare och orkestermusiker.

Med tanke på Operans fina läge inte långt från centrala Göteborg har det här kortet plockats frekvent och många besökare har kunnat se en äkta klassiker under sin vistelse till staden.

"- Det har hänt mycket på Operan under 2016 till 2018 och Minicards fortsätter dra in besökare till showerna då de alltid blir slutsålda."

Teaterchef
Göteborgsoperan

Göteborgs naturhistoriska museumGöteborgs naturhistoriska museum har varit annonsör hos Minicards sedan säsong 2014/2015 och är nu på sin  tredje period. Museet hade över 170'000 besökare i statistik från säsong 2014/2015 och är en populär aktivitet för hela familjen vid besök i Göteborgsregionen.

"- Bra jobbat med designen och tack för den fina statistiken."

Kommunikatör
Göteborgs naturhistoriska museum 

Sintra HantverksgruppenSintra drivs av konsthantverkare och startade 1984 och är väl etablerat bland dem som söker spännande konsthantverk. Du träffar alltid någon som är medlem till hantverksgruppen i butiken som gärna hjälper dig gärna.
Det finns även ett galleri i anslutning till butiken, hit är du välkommen för att se intressanta utställningar med konsthantverk från hela landet. Första året 2017 har också förlängts in i 2018 där ny design väntas till sommarens månader.


"- Vi har sett en märkbar ökning sedan vi beslutade att synas via Minicards."

Medlem ur Hantverksgruppen
Sintra

Lorensbergsteatern
Lorensbergsteatern har annonserat via Minicards sedan 2014 och är en välkänd teater i Göteborg. Under 2017 och 2018 har föreställningen "Macken" presenterats för besökare och turister i Göteborg.


"- Vi är mycket nöjda med synligheten under 2018, vi fortsätter under hösten!"

Teaterchef
Lorensbergsteatern
 

Kronhusbodarna (Hantverk)Det gamla Kronhuset i Göteborg omgärdas av de så kallade Kronhusbodarna som under 1600-talet fungerade som lager för militärt material. Idag finner man här istället en rad olika verksamheter inom hantverk som: keramik, läder, glas m.m.

"- Det har fungerat bra att annonsera via Minicards, vi har fått många engelskspråkiga besökare."

Ordförande
Kronhusbodarnas företagsförening

Strömma Kanalbolag (5 kort)Strömma Kanalbolag AB har valt att synas via Minicards sedan 2012/2013. Idag har de synlighet med fem kort i Göteborgsregion. De höga årliga plocknivårer som erhålls i samarbetet vägleder många tusentals besökare, till spännande aktiviteter och rundturer som kommit att bli symboliska i staden.

"- Vi är nöjda med spridningen som ni förser med inom Minicardskonceptet."

Marknadsansvarig
Strömma Kanalbolag AB

Annonsera med Minicards

HEM   |   OM OSS   |   KORTHÅLLARE  |   REFERENSER  |   ANNONSERA  |   KONTAKT