Sweden&Norway

Visste du? ...

...att 85% av turisterna bestämmer sig för vilka aktivteter att utföra under sin resa efter att de har anlänt till destinationen
(Källa: thinkwithGoogle.com)

Minicards hjälper miljoner resenärer att hitta fram till roliga, utmanande och avslappnade upplevelser i Sverige & Norge.

Med den fysiska produkten är Minicards unik på världsmarknaden och vägleder tusentals turister (medans ni läser detta blogginlägg) enbart i ett fåtal av våra 77 städer världen över.

Som en marknadsledande tjänst har vi så klart även ett digitalt komplement och arbetar aktivt för att denna skall tillgodose all eventuell information tänkbar för att kunna utföra sitt besök väl på plats.

Med över 1000 nedladdningar i månaden är Minicards applikation ett populärt digitalt verktyg som kan användas tillsammans med våra kort i Stockholm, Oslo samt Göteborg.

I fyra huvudkategorier kan användaren enkelt välja upplevelse: Kultur, Se&Göra, Mat&Dryck och Shopping, samt använda applikationens route-funktion för att besöka varje ansluten kunds verksamhet eller för att hitta mer information - via kundens hemsida - inför sitt kommande besök.

Användaren kan enkelt spara ned intressanta besöksmål i applikationen och även använda denna information offline under sin resa.

Applikationen finns till både Apple samt Android och kan enkelt laddas ned via AppStore eller GooglePlay.

Kommentera gärna: