Sweden&Norway

Minicards Applikation

Med över 1000 nedladdningar i månaden är Minicards-applikation ett bra digitalt komplement till våra korthållare i Stockholm, Oslo samt Göteborg.

Applikationen är kostnadsfri och laddar automatiskt upp information från staden man befinner sig i (förutsatt att det är i en av våra över 80 anslutna Minicards-städer / 20 länder jorden runt).

I appen har vi delat upp våra annonsörer i kategorier (4 st): Kultur, Se&Göra, Mat&Dryck samt Shopping.
Under varje alternativ listas anslutna aktörers framsida (samma som på tryckt kort) och med aktörens namn.
Vidare är det enkelt att navigera för att läsa mer information samt använda applikationens route-funktion för att besöka ansluten kunds verksamhet eller för mer information, besöka aktuell hemsida, eller ta kontakt genom att skicka mail eller ringa för svar på eventuella frågor eller biljettbokning m.m.

Även offline kan användaren spara intressanta resemål för att enkelt hitta mer information om applikationen väl på plats vid vår korthållare.

Applikationen finns till både Apple samt Android och kan enkelt laddas ned via AppStore eller GooglePlay.
Minicards tillförser med denna information även på plats vid varje korthållare. Vi har även integrerat ett offline-läge som tillgodoser möjligheten att spara ned intressanta besöksmål och använda appen med dataroaming av.

Visste du? ...att 85% av turisterna bestämmer sig för vilka aktivteter att utföra under sin resa efter att de har anlänt till destinationen (staden/ regionen). Källa: thinkwithGoogle.com

När vi reser så vill vi gärna slippa att krångla med upplevelser - men vi söker gärna alternativ, Minicards hjälper miljoner resenärer varje år, att finna lite mer att göra under sin resa till Sverige & Norge.

Skicka gärna in en intresseanmälan om ni önskar att mottaga turister från Stockholm, Oslo eller Göteborg.