Sweden&Norway

En välsmakande, välspenderad och personlig start på 2018

Svensk turism fortsätter att växa, i fjol summerade vi på Minicards sommarturismen under 2017 och såg en ökande trend med besökare från alla världens hörn. I Stockholm var det speciellt vanligt med långväga besökare från USA och Indien, Oslo dominerade hos asiatiska länder och Göteborg fick många besök från våra grannländer. 

Vi inleder det här året med ett tema som vi redan har varit inne och snuddat på i tidigare artiklar nämligen Sveriges framstående rykte som mat och dryckesproducent i världen och hur detta bidrar till matturismen. Vi kommer även att summera shoppingturismen i Sverige och förse med en uppdatering av vår kommande satsning på biljettbokning inför sommaren 2018.

Läs hela artikeln!

Kommentera gärna: