Aeroseum (Flygmuseum)Aeroseum har varit med oss på Minicards sedan 2013. Detta kort erbjuder en gratis provtur i Aeroseums flygsimulator och har visat sig vara ett populärt kort som måste fyllas på frekvent under våra distributionsrundor.

"- Vi är nöjda med antalet besökare som lämnat in sitt Minicard för att prova på vår flygsimulator."

Marknadschef
Aeroseum

SlottsskogsobservatorietSlottsskogsobservatoriet är vi stolt samarbetspartner till sedan 2015. Vid besök på observatoriet fick vi deltaga i en spännande astronomikväll där vi fick många frågor om universum besvarade av observatoriets personal. På framsidan ges lite kort information om när observatoriet grundades och lite bilder på hur det ser ut. På baksidan finns en karta samt mer information om verksamheten och dess öppettider.

”- Vi är supernöjda med Minicards och har mottagit betydligt fler utländska turister sedan vi gick med.”

Föreståndare
Slottsskogsbservatoriet

GöteborgsoperanGöteborgsoperan har varit med oss sedan 2014 och i deras nionde kort - sedan starten av vårt samarbete - informeras det om rockmusikalen Hair och hur man hittar till Göteborgsoperan. Med tanke på dess fina läge inte långt från centrala Göteborg har det här kortet plockats frekvent och många besökare har kunnat se en äkta klassiker inom musikalvärlden i en mer modern tappning.

"- Det har hänt mycket på Operan under 2016 och Minicards fortsätter dra in besökare till showerna då de alltid blir slutsålda."

Teaterchef
Göteborgsoperan

Göteborgs naturhistoriska museumGöteborgs naturhistoriska museum har varit annonsör hos Minicards sedan säsong 2014/2015 och är nu på sin  tredje period. Museet hade över 170'000 besökare i statistik från säsong 2014/2015 och är en populär aktivitet för hela familjen vid besök i Göteborgsregionen.

"- Bra jobbat med designen och tack för den fina statistiken."

Kommunikatör
Göteborgs naturhistoriska museum 

High Adventure (Höghöjdsbana)High Adventure - en hinderbana uppe bland trädtopparna har annonserat via Minicards sedan 2013. En rolig och spännande aktivitet för alla våghalsiga turister och besökare där ute.

"- Vi hade det bästa året någonsin sedan vi började annonsera med Minicards."

VD/Ägare
High Adventure

LorensbergsteaternLorensbergsteatern har annonserat via Minicards sedan 2014 och är en välkänd teater i Göteborg. Nyligen firade de deras 100-års jubileum och kommer bjuda på den 30 år gamla TV-serien Macken i teaterform fram till maj.

"- 2016 var ett bra år. Den senaste föreställningen Macken som vi annonserar för med Minicards är fullbokad för hela den kommande perioden."

Teaterchef
Lorensbergsteatern

Kronhusbodarna (Hantverk)Det gamla Kronhuset i Göteborg omgärdas av de så kallade Kronhusbodarna som under 1600-talet fungerade som lager för militärt material. Idag finner man här istället en rad olika verksamheter inom hantverk som: keramik, läder, glas m.m.

"- Det har fungerat bra att annonsera via Minicards, vi har fått många engelskspråkiga besökare."

Ordförande
Kronhusbodarnas företagsförening

Strömma Kanalbolag (5 kort)Strömma Kanalbolag AB har valt att synas via Minicards sedan 2012/2013. Idag har de synlighet med fem kort i Göteborgsregion. De höga årliga plocknivårer som erhålls i samarbetet vägleder många tusentals besökare, till spännande aktiviteter och rundturer som kommit att bli symboliska i staden.

"- Vi är nöjda med spridningen som ni förser med inom Minicardskonceptet."

Marknadsansvarig
Strömma Kanalbolag AB

Annonsera med Minicards

HEM   |   OM OSS   |   KORTHÅLLARE  |   REFERENSER  |   ANNONSERA  |   KONTAKT