Sweden&Norway

Stockholm - Referenser 'Se & Göra'

BallBreaker

Vill du ta ett glas och köra trekamp med kompisgänget? Eller vill ni ha en heldagskonferens och
göra något roligt?

Vi skapat aktivitetspaket, konferenslösningar och andra paket med exempelvis julbord. Alla våra
aktiviteter kan bokas för hel- eller halvtimme och våra aktivitetsvärdar guidar dig genom tävlingar som trekamper mm.

Läs mer: www.ballbreaker.se
 

Bodyflight

Bodyflight eller "indoor skydiving"
är både ett fritidsnöje och en träningsform. Känslan är den samma som att kasta sig ut från ett flygplan men i en säkrare miljö. Bodyflight Stockholm i Bromma simulerar frifallshastigheter på upp till 300km/h, men som förstagångsflygare flyger du i hastigheter kring 200km/h.

Läs mer: www.bodyflight.se

Sjöcaféet Djurgårdsbron

Passa på att utforska Djurgården i kajak, kanot eller på cykel från tidig vår till sen höst. Eller ha lite kul i en trampbåt – det perfekta alternativet för familjen. Vi hyr ut till privatpersoner, grupper och företag.

Läs mer: www.sjocafeet.se

Exit Games

Escape room i Stockholm med äventyr som ger max adrenalin när klockan tickar ner. Exit Games har två fullt utrustade lokaler med totalt fem rum för grupper om 2-6 personer per rum. Vi finns dels i Gamla stan dels på Södermalm.

Ett Escape Room är ett roligt och spännande sätt att umgås.
Ni kommer att ställas inför speciella uppdrag som kräver intellektuell problemlösning.

Läs mer: www.exitgames.se

Gokart Stockholm

För alla grupper, kompisgäng, svensexor/möhippor och företagsevent som vill göra en förbokning har vi ett antal färdiga race-paket nedan att välja på beroende av gruppstorlek och budget. Vi håller alltid med utrustning såsom hjälmar och overaller. För er som blir lite svettiga under racet erbjuder vi även duschmöjligheter. Tvål och badlakan finns hos oss.

Läs mer: www.gokartstockholm.se

The Green Trail

Vi är en småskaligt utomhus -upplevelse-företag baserad i Stockholm. Vi organiserar äventyrliga dagsutflykter och helgeturer i huvudstaden och längre resor i hela Sverige. Vår personliga service med lokala guider garanterar att du har den bästa utomhusupplevelsen som Stockholm och Sverige har att erbjuda.

Läs mer: www.thegreentrails.com

Ocean Bus

Ocean Bus kör City-Sightseeing i Stockholm från både land och vatten i ett och samma fordon - en amfibiebuss! Som passagerare kommer ni att få se många av Stockholms mest kända sevärdheter samtidigt som vår guide berättar roliga och intressanta historier om staden.

Ni kommer även få uppleva när vår 10 ton tunga buss kör ner i vattnet och förvandlas till ett fartyg, detta är något ni inte får missa!

Läs mer: www.oceanbus.se

Red City Bus - Hop On Hop Off (Bus)

Stig ombord på Hop-on Hop-off-bussen i Stockholm och upptäck hur trevligt och enkelt en stadsresa kan vara, vi erbjuder 20 hållplatser under sommaren och 16 på vintern.

Alla berömda platser och sevärdheter har en hållplats i närheten. Vinka till Kungen och Drottningen vid det Kungliga Slottet, upptäck fartyget från 1600-talet på Vasa Museet, ta bilder vid de pittoreska husen på Stortorget i Gamla Stan och dansa natten lång vid Stureplan, mittpunkten av Stockholms nattliv.

Läs mer: www.redsightseeing.com

Red City Bus - Hop On Hop Off (Boat)

Hoppa på Hop-On Hop-Off-båten i Stockholm och upptäck staden från vattnet. Den svenska huvudstaden sträcker sig över 14 öar som är sammanlänkade med 57 broar, vilket gör den till den perfekta staden att uppleva via oss. 

Njut av lugnet i naturen eller på ett av de historiska museerna på Djurgården, titta på vaktbytet vid det Kungliga Slottet och lär dig historierna bakom Mamma Mia och Dancing Queen på ABBA museet. Du kan hitta något för alla med en båttur i Stockholm.

Läs mer: www.redsightseeing.com

Red City Bus - Hop On Hop Off (Combo Bus/Boat)

Kombinera Hop-on Hop-off-buss och båt under din vistelse i Stockholm. Få det bästa av två världar när du tar båten förbi de 14 öar Stockholm består av och ta bussen till alla berömda sevärdheter.

Besök Instagreamvänliga Gamla Stan med sina färgglada historiska byggnader, upptäck det fartyg som på 1600-talet sjönk på sin jungfruresa med ett besök på Vasa Museet och promenera runt Djurgården denna gröna oas mitt i Stockholms hjärta.

Läs mer: www.redsightseeing.com

Strömma - Birka Cruises

Gör en utflykt med båt via Mälaren ut till Birka, Sveriges första stad. I priset ingår båtresa med Strömma Kanalbolaget tur och retur, entré till museet och guidad visning av fornlämningsområdet.

Läs mer: www.stromma.com

Strömma - Hop ON / Hopp OFF

Upplev Stockholm i din egen takt med en av våra Hop On – Hop Off-bussar och åk obegränsat under 24 eller 72 timmar. Denna bussightseeing startar vid Kungliga Operan och stannar vid stadens populära sevärdheter. Köp din biljett till ABBA The Museum ombord!

Läs mer: www.stromma.com

Strömma - Panorama Buss

Upplev Stockholm på 75 minuter i Stockholms enda sightseeingtur med buss av premiumklass. Denna heltäckande sightseeingtur tar dig genom Stockholms alla stadsdelar och du får se de mest berömda platserna och byggnaderna.

Under turen passeras Stockholms BEST VIEW POINTS, Stockholms bästa utsiktsplatser, och du får lära känna huvudstaden och dess historia.

Läs mer: www.stromma.com

Strömma - Winter Tour

Följ med på en härlig sightseeingtur med M/S Angantyr i ett vintrigt Stockholms skärgård! Vi tar dig längs stadens kajer ut till Stockholms närmsta skärgårdsö Fjäderholmarna som vi rundar innan vi åter går tillbaka in mot stan. Under turen passeras många vackra nya som gamla byggnader samt vacker natur på Kungliga Djurgården. En vinterdag då isen ligger kan vi ha turen att till och med få bryta lite is.

Läs mer: www.stromma.com

Viking History Tour

Vår Viking History Tour har sitt fokus på vikingarna och deras landmärken samt på tidig medeltid.
 

Gräv upp lite vikinghistoria under en fascinerande rundtur i den pittoreska svenska landsbygden. Lär dig om vikingatidens samhälle och lag, besök olika platser av stor historisk betydelse och upptäck vikingarnas arv.

Läs mer: swedenhistorytours.se

Annonsera med Minicards

HEM   |   OM OSS   |   KORTHÅLLARE  |   REFERENSER  |   ANNONSERA  |   KONTAKT