Sweden&Norway

Stockholm - Referenser 'Mat & Dryck'

Djurgårdens Sjöcafé

Välkommen till vår 'öppet-året-runt' restaurang, bar och café som är belägen vid Djurgårdsbron.
Sjöcaféet en av Stockholms största uteserveringar sommartid.

Stockholmare och turister från när och fjärran möts här för en bit mat, en drink eller ett glas före och efter ett besök på Stockholms mest besökta ö.

- "Den naturliga mötesplatsen på Djurgården"

Läs mer: www.sjocafeet.se

Hard Rock CAFE - Resturant

Beläget i hjärtat av Sveriges huvudstad har Hard Rock CAFE
serverat enastående amerikansk matkultur i mer än 30 år. Vår restaurang ligger i närheten av många vackert bevarade byggnader, stora slott, gotiska kyrkor och museum som berättar historien om vår 700 år gamla stad. Vi ligger en 15 minuters promenad från Centralstationen.

Läs mer: www.hardrockcafe.com

Pharmarium

Pharmarium är cocktailbaren med utsvävande drycker och bar snacks. Vi finns mitt på Stortorget där Sveriges första apotek en gång öppnades år 1575.

Med inspiration från det antika apoteket skapar vi intressanta smaker med tvivelaktiga ingredienser och en stor dos fantasi. För en förhöjd smakupplevelse har vi kombinerat vissa signaturdrinkar med speciella snacks - Perfekta matchningar som ger smaker i symbios. Välkomna!

Läs mer: www.pharmarium.se

Restaurang Agaton

Här i Gamla Stan har det gamla omfamnat det nya sedan urminnes tider. Du kan nästan känna hur historiens vingslag letar sig genom medeltida gränder, över kullersten och vinklar och vrår och får ljusen på ditt bord att försiktigt flämta till.

Byggnaden vi inhuserar är över 500 år gammalt, men av tids- och utrymmesskäl hoppar vi direkt till 1999, då coola modebutiken Agaton blev restaurang och vår egen historia tar vid. I 20 år har alltså det godaste från Sverige omfamnat det godaste från Italien på den här adressen.

Läs mer: www.restaurangagaton.se

Retro Bar & Restaurang (Sportsbar)

Retro bar och restaurang har ambitionen att vara den självklara mötesplatsen för alla. Här ska vänner, familjer, kollegor, par och bekanta kunna umgås i en trevlig och avslappnad miljö med bra service.

En trevlig afterwork med kollegorna, en god middag med familjen eller fräscha drinkar i baren. Retro kan vara början på en rolig utekväll eller varför inte hela utekvällen? Våra barer erbjuder ett bra barhäng med välkomnande och kunnig personal.

Läs mer: www.retrobar.se

Stortorgskällaren

Stortorgskällaren ligger på Stortorgets södra sida, några stenkast från Storkyrkan. Ända sedan 1938 har infödda stockholmare och långväga turister njutit av maten och den trevliga stämningen här på Stortorgskällaren.

Läs mer: stortorgskallaren.com

Strömma - Dining Cruise

Njut av en middagskryssning med utsökt mat och fantastisk utsikt över Stockholms skärgård eller Mälaren.

Du kan välja allt från en allt-du-kan-äta räkkryssning, färska bufféer inspirerade av säsongens produkter och utmärkt à la carte. Våra flytande restauranger har något som passar allas smak.

Läs mer: www.stromma.com

The Flying Horse

Välkommen till The Flying Horse restaurang, bar, pub i Stockholm! Här kan du avnjuta mat och dryck i en trevlig pubatmosfär.

Vi erbjuder över 80 olika sorters öl varav 19 olika fatöl samt fler än 120 single malt whiskeys.
-Prova någon av våra spännande gästkranar som byts regelbundet!

Läs mer: www.flyinghorse.se

The Laughing Duck

Vi är det självklara valet för kompisgänget, kollegorna och tjejgänget på väg ut i stan. Med DJ’s varje kväll och öppet till 03.00 alla dagar i veckan är vi stället som det alltid händer något på.

 Vi är ett ställe där man kan slappna av till skön musik utan att känna press på att vara finklädd eller passa in en viss kategori. För på Laughing Duck är alla välkomna. Det är det som gör stämningen så bra!

Läs mer: www.laughingduck.se

The Meat

I Sydamerika fastnade vi främst för kärleken runt grillen.
Där man upplever en gemenskap med familj, vänner och bekanta.

Något vi vill att våra gäster ska känna när dom besöker vår restaurang på Vasagatan nära centralen i Stockholm city.
Utöver detta så har The Meat även en variation av olika viner samt infuserade cocktails som är inspirerade från Sydamerika.

Läs mer: www.themeat.se

Två Små Svin

Här på vår restaurang i Årsta serverar vi danska smørrebrød, tjeckisk öl och vi har ett stort utbud av brännvin och akvavit. Vi har ett eget Destilleri där vi tillverkar våra snapsar som matchar vårat smörrebröd.

Läs mer: www.tvasmasvin.se

Annonsera med Minicards

HEM   |   OM OSS   |   KORTHÅLLARE  |   REFERENSER  |   ANNONSERA  |   KONTAKT