Sweden&Norway

NEWS BY MINICARDS

Välkommen till NEWS BY MINICARDS!
Vi arbetar med att uppdatera det senaste som sker inom Minicards Sverige & Norge. Allt från vår pågående distribution till över 200 hotell och boenden i Stockholm, Göteborg samt Oslo och nya kunder som anslutit sig för sommaren 2019.

2017

Det milda sommarvädret till trots så ökar turismen till Skandinavien. Långväga satsningar för att locka turister från både Kina, indien och USA har genomförts. Antalet gästnätter på hotell och boenden ökar i både Stockholm, Göteborg och Oslo. Minicards summerar sommaren 2017 – som verkligen har varit en sommar i turismens tecken.

Läs mer om ökningen av sommarens turism i Skandivanien, där vi börjar med Stockholm och Göteborg i vår senaste rapportering från turismnäringen.

Läs hela artikeln!

Läs hela inlägget »

I takt med en allt mer digitaliserad värld följer även turismen trenderna. Google menar i en undersökning att 85% av turister och besökare bestämmer sig under själva resan.

Läs hela inlägget »

Minicards välkomnar Naturhistorisk Museum i Oslo till Minicards! Dessa har två kort via Minicards där de lyfter upp museiverksamheten på det ena kortet och deras botaniska trädgård på det andra kortet. 

Läs hela inlägget »

Minicards välkomnar Team Escape Oslo till Minicards inför sommaren 2017 som är ett så kallat 'Escape Room'.

Läs hela inlägget »


Göteborgsoperan tillsammans med Finlands Nationalopera har gått samman och lanserat Andrew Lloyd Webbers klassiker i ny tappning.

Deras nya kort fokuserar på Andrew Lloyd Webbers klassiska operaverk 'Fantomen på Operan' som trollbundit över 140 miljoner människor i över 30 olika länder sedan den hade premiär i London 1986.

Läs hela inlägget »

...att 85% av turisterna bestämmer sig för vilka aktivteter att utföra under sin resa efter att de har anlänt till destinationen
(Källa: thinkwithGoogle.com)

Minicards hjälper miljoner resenärer att hitta fram till roliga, utmanande och avslappnade upplevelser i Sverige & Norge.

Läs hela inlägget »

Inför sommaren har Minicards skapat kampanjer som möjliggör (för nya kunder) att synas för tusentals turister som anländer till Stockholm (även Oslo & Göteborg) under 2017. Minicards välkomnar följande kunder som tagit steget till att nå en tidigare svår kundgrupp - turister & besökare.
 

Läs hela inlägget »

Vi har nu laddat upp en enkel och snygg presentation om Minicards (Stockholm) som innehåller statistik, bilder samt många intressant punkter för er som funderar på att synas mot turister (som kundgrupp).
 

Om ni vill ha mer information eller har frågor kring hur ert företag kan ansluta sig till konceptet Minicards, besök vår annonseringssida och fyll i vårt formulär så kommer någon från vårt team att kontakta er inom kort.

Läs hela inlägget »

Minicards välkomnar Stockholms Spritmuseum till vidare annonsering i 2017! Se till att besöka deras utställning Absolut Art Collection och hör hur det gick till när det första konstverket skapat på uppdrag av Absolut genomfördes av konstnären Andy Warhol. Detta resulterade i många framtida samarbeten med konstnärer för Absolut.
 

Läs hela inlägget »

HEM   |   OM OSS   |   KORTHÅLLARE  |   REFERENSER  |   ANNONSERA  |   KONTAKT